top of page

Sin (Con)Texto: Taller infantil? "Allò que passa quan no hi ha competència, ni judici..."

Estem ultimant els detalls que faran del taller infantil de Sin (Con)Texto, una acció artística molt especial pels nostres fills, com a complement a la nostra exposició artística. Pren nota!:

Serà el diumenge 26 de febrer al Centre d'Art i Pensament Contemporani Can Manyé, a Alella.

Veniu a les 12h. i passarem una bona estona!

En paraules de l'Arno Stern: (Ima Sanchís: Què ha observat (en referència al taller de Le Closlieu)?) "Allò que succeeix quan no hi ha competència, ni judici, ni objectius, quan es desenvolupa una activitat creadora en cada qual, sense jerarquies per edat ni classes socials, sense mestre". (La Contra. La Vanguardia, 02/02/2017)

La Coral Rivero ha seguit els últims temps el treball de l'Arno Stern i recentment ha assistit a la formació intensiva "Principis de l'Educació Creadora", impartida per Miguel Castro i organitzada per "La Capsa de Colors" que s'ha fet a Barcelona el passat mes de gener, que recrea el mètode desenvolupat en el taller de "Le Closlieu” per l'Arno Stern. A més, la Coral ha assistit a la conferència del passat divendres al CaixaForum de Barcelona, que ha estat motiu de la Contra de la Vanguardia que compartim, i és a partir de totes aquestes premisses que hem estat dissenyant una experiència creativa plena de joc, música, moviment, improvisació, llibertat i molt de color!!

Descontextualitzar un nen del què entén que és pintar, no és tasca fàcil, però ens conformarem d'oferir-los una estona on experimentar la creativitat amb els mínims referents i objectius possibles, sense cap objectiu en ment, més que el plaer. Pintar pel simple goig de Pintar. Caldrà la col·laboració dels pares i mares, per tal d'evitar de jutjar el resultat individual. L'objectiu és l'eixamplament de la consciència.

Esperem que confirmeu assistència!

* Preferentment els petits vindran amb roba còmoda i susceptible d'embrutar-se de pintura (pintura adient pel treball infantil, rentable amb aigua i sabó).

Seguim recollint petites contribucions per assegurar una bona qualitat de tota la mostra. Pots contribuir fins el mateix dia 23 de febrer, des de sols 15€, a canvi de fabuloses recompenses entrant al Verkami del projecte.

bottom of page